Rukousaamiainen to 30.11.2017 klo 7.15-8.30 Ravintola Voitossa

 

 

Lahden kristittyjen yhteyden rukousaamiainen järjestetään torstaina 30.11.2017 klo 7.15 – 8.30 Ravintola Voitossa, Salpausselänkatu 8.

Aamiaisvieraamme on Lahden kaupungin maahanmuuttoasioiden päällikkö Anne Saloranta.

Mukaan rukousaamiaiselle tulee tehdä sitovat ilmoittautumiset etukäteen Tino Varjolalle, puh. 040 513 0028 tai tino.varjola@lahdenhelluntaisrk.fi, viimeistään maanantaina 27.11.2017.

Aamiaisen hinta on 13 euroa hengeltä.

Lahden kristittyjen yhteistyötoimikunta on järjestänyt jo muutamien vuosien ajan neljä kertaa vuodessa rukousaamiaisen. Tilaisuuksiin on kutsuttu mukaan toimijoita ja vaikuttajia seurakunnista, yrityselämästä, valtion- ja kaupunginhallinnosta. Tilaisuudet ovat muodostuneet aamiaisesta, pöytäkeskusteluista, lyhyestä katsauksesta ajankohtaisiin asioihin tai haasteisiin ja yhteisestä rukouksesta. Alustajina ovat toimineet kaupungin johdon ja virkamiesten edustajia, politiikan edustajia, yritysjohtajia, paikallisten oppilaitosten edustajia ja muita mielenkiintoisia vaikuttajia. He ovat saaneet tuoda esiin oman alueensa asioita ja haasteita, joiden puolesta olemme yhdessä lopuksi rukoilleet. Edellisiä vieraita ovat olleet mm. Tapanilakodin vastaanottokeskuksen yksikönjohtaja Sirkku Lindstam, Lahden kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta, kuvataitelija Timo Jakola, kenttäpiispa Pekka Särkiö ja kaupunginvaltuutettu Marjo Loponen.

Osallistujia tapahtumassa on ollut noin kymmenestä aina muutamaan kymmeneen.

Alustukset ovat kirvoittaneet hyviä keskusteluja ja valaisseet ajankohtaisia haasteita. Lahden kristittyjen yhteistyötoimikuntana tahdomme näin tuoda oman panoksemme yhteiskunnallisissa ja paikkakuntamme asioissa esirukouksen kautta.

Mikäli haluat kutsulistallemme, niin ilmoita siitä sähköpostitse; petri.viinikkala@lahdenhelluntaisrk.fi.

Näin saat myös aina kutsun tapahtumasta ennakkoon. Voit myös kutsua mukaasi henkilöitä, jotka olisivat kiinnostuneita ja haluavat tulla mukaan tilaisuuksiimme.

Tervetuloa vaikuttamaan paikkakuntamme parhaaksi!